De administratieklus succesvol afwerken kreeg een beloning: een wijvenfilm. Sense and Sensibility. Oh wat was ie mooi. *snif*

En achteraf ga ik dan acteurs opzoeken. Want met die Engelse acteurs heb ik dat altijd: ik heb die en die al eerder gezien, maar waar? Hugh Grant (not my favourite), Kate Winslet, Emma Thompson, dat is natuurlijk niet moeilijk.

Maar die acteur die Col. Brandon speelde. Waar had ik die al gezien? IMDB is so handy. Alan Rickman. Zegt me niks. Waarin speelde die nog? Ooooooh, Jamie in Truly Madly Deeply! Natuurlijk ken ik die! Eén van de mooiste films die ik ooit gezien heb! *swoon*

En die gezellige dikkerd, Sir Middleton, kan dat dat die in All Creatures Great and Small speelde? Inderdaad (dat woord gebruik ik veel te veel), juist, Siegfried!

Beste VRT, ik heb jullie net wat suggesties aan de hand gedaan voor herhalingen. Dump die kampioenen, let’s have Siegfried!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: