Het begint te komen

Ik begin zo stilletjesaan in vakantietempo te komen. De stress gaat er wat uit, het genieten kan beginnen. En het uitvoeren van mijn plannetjes.

Zoals daar is vandaag: een aantal stapeltjes CD’s, DVD’s, CD-r’s, foto’s, software… wegwerken. En dat is al gelukt. De foto’s liggen boven, een deel van de stapeltjes is gedelegeerd naar Nic zijn bureau (gemakkelijke manier van opruimen, haha), alle CD’s zitten weer netjes in hun doosjes en op hun plaats in het rek, en de recentste CD’s die nog niet gecatalogeerd waren, zitten nu ook netjes in de database.

Next: de stapel papieren in de kast… en tegelijkertijd belastingen invullen. Daarvoor ligt alles klaar, behalve de uittreksels van de lening, daarvoor ga ik alle uittreksels van vorig jaar eens moeten doorspitten. Damn!

Verwante Berichten:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: