Overal lees ik klachten over de algemene spoorstaking van vandaag. Blijkbaar gaan veel bloggers met de trein werken. Maar natuurlijk hebben niet alleen zij er last van, ook degenen die met de wagen gaan werken, moest vroeger uit hun warme zachte nest om op tijd op het werk te geraken, want er werden giga-files voorspeld.

Zelf prijs ik me gelukkig tijdens de warmere maanden met de fiets naar het werk te kunnen, zodat ik helemaal nergens last van had. Ook het verwachte drukkere verkeer bleef uit vanmorgen: Gent liet zich doorfietsen als op een doodgewone ochtend. Via de verkeersite zag ik dag het wel meeviel met de files overal in het land, en mijn collega die haar dinsdag verzet had naar vrijdag, dook ineens toch op. Ze had naar de verkeersinfo geluisterd, en het er dan toch maar op gewaagd.

Afwachten wat het vanavond wordt edoch. Gelukkig is mijn wederhelft een vroege werkvogel, en is hij de files zowel ’s morgens als ’s avonds ruimschoots voor.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: