Tja, het zal dan toch zonder illustratie zijn, ik zal ietske meer aan mijn fototoestel moeten foefelen voor ik er weer foto’s uit krijg. Ahum.

Soit, ’t is om te vertellen dat onze tuin weer van een urban jungle tot een mooi stadstuintje verworden is. Vorige woensdag al geploeterd om een hoop onkruid uit te trekken, en ‘mijn held’ Milan heeft alles klaargezet voor het containerpark.

Zaterdag dan naar het containerpark (mannenwerkje), en naar de serre om plantjes. Die dan zaterdagnamiddag geplant, tot de constatatie gekomen dat ik er echt te weinig had, nog eens naar de serre om een extra voorraad en verder geplant. Zondag platte rust (nah ja, ongeveer), en gisteren met vereende krachten het terras gehogedrukreinigd, de ruiten gekuist, en het gootje van het houtkot uitgekuist.

Nu hebben we eindelijk weer een tuintje om trots op te zijn. Hoera!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Wij zijn ook aan het werken in onze tuin. Met ‘werken’ bedoel ik ‘grote werken’: nieuwe tegels, een nieuw tuinhuis, nieuwe planten; een totaal nieuwe look. Streefdatum: begin juli wanneer er thuis een groot feest is. Het hangt in onze buurtlucht zeker?

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: