Het was een zalig weekeinde, en het is zalig vandaag.

Een lang weekeinde, dat voor een keer niet *knipt met de vingers* voorbij was. Een lang weekeinde dat een lang weekeinde was. Zalig met vrienden in de tuin gegeten, zalig in het zonnetje gegeten, met als gevolg half gebruinde armen (de onderste helft) en een verbrande décolleté. En dienst wederom dienst, L. hare PC werkt weer (hopen we toch), en ons kraantje van de WC lekt niet meer. Joepie!

Vandaag is het al even zalig, heerlijk zonnig ochtendweer, zo meteen spring ik weer op mijn fietsje om naar het werk te rijden. En ze geven al goed weer tot donderdag.

Hopelijk duurt het tot op z’n minst zaterdag, want ik heb me voorgenomen in de tuin te werken. Onkruid wieden, boompjes uittrekken, rommel opruimen, naar de serre om plantjes en voor wat meer kleur zorgen dan enkel groen en paars. De blauwe regen ziet er fantastisch uit, dat moet gezegd.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: