Canvas zond eindelijk nog eens wat goeie popmuziek uit. Coldplay, maart 2006, van dezelfde Twisted Logic tour waarin wij hen zagen in het Sportpaleis in Antwerpen, oktober 2005. Man man, wat was dat lekker. Clocks is gewoonweg fantastisch, de piano, de zang, de bas, de drums, de background vocals van de drummer, de laser- en lichtshow, geniaal. Dit is gewoon wat livemuziek moet zijn voor mij.

En tijdens Yellow dacht ik: wat is dit toch zalig. Heel die zaal zingt mee, kiekevel alom, en het voelt gewoon vredig aan. Wil je vrede op aard? Organiseer gewoon overal gigantische concerten, en laat alleman meezingen. Geen oorlog meer. Iedereen zingt. Beetje simplistisch, maar op het moment dat je daar middenin zit, voelt dat gewoon zo.

Hopelijk blijft Canvas nu regelmatig concerten uitzenden. Ik zou het echt wel appreciëren.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?