Het is niet van mijn gewoonte, maar vandaag heb ik me eens overgegeven aan winkelen, shoppen, écht shoppen!

Met enige vertraging moesten nog nieuwjaarscadeautjes gekocht worden voor mijn familie, wat we voor het tweede jaar gedaan hebben in de Wereldwinkel. Ze zagen ons daar graag komen, naar verluidt zouden we het langste kasticket van de dag hebben. Dat heb je als je voor een hele hoop mensen kleine spulletjes koopt, en zelf nog eens 3 cadeaumanden samenstelt ook.

Daarna ben ik in m’n eentje nog naar de Veldstraat getrokken, waar ik me te buiten gegaan ben aan de solden. En met behoorlijk wat voor niet al te veel geld ben teruggekomen. H&M, Berschka, C&A… en tot meer heb ik me niet laten verleiden. Behalve tot koeken van Bloch dan. Het viel nog mee qua drukte, alhoewel ik me niet in de pashokjes gewaagd heb, dat was net iets te veel gevraagd. Dus vanalles zo op het zicht gekocht, en het is goed meegevallen. Nu maar hopen dat mijn keuze voor het afwezige tienermeiske in goede aarde valt!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?