Jongens toch, wat vliegt dat toch. Meer dan een week vakantie (laatste werkdag op 24 december, om precies te zijn), en dat is alweer voorbij. Morgen weer aan de slag. Het zijn heerlijke dagen geweest, met gezellige feesten, veel lekker eten, veel goeie compagnie, en ook veel rust, op de PC klooien, boeken lezen…

De komende 2 dagen moet ik wel werken, maar rust zal er nog zijn, zolang de kinderen er niet zijn en de kerstvakantie niet afgelopen is. En ik ga ervan genieten, da’s een feit! Om er daarna hopelijk weer met volle moed tegenaan te kunnen. Nu ja, voor lang is het niet, want het is maar drie of vier weken voor het krokusverlof zich aandient, en de riem er dan ook weer een beetje af mag. En zo leven we een beetje van vakantie naar vakantie!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?