Ik ben eindelijk nog eens op twee Firefox exenties gebotst waarvan ik meteen heel enthousiast werd. Hopelijk blijft dat ook zo.

De eerste, Read It Later, is er eentje waarmee je pagina’s die je later wil lezen, kan opslaan via een knop op de werkbalk. En die dus later kan lezen. Bijvoorbeeld als je op je werk zit, en je komt iets interessants tegen dat je liever later, na de werkuren, leest, dan kan je die nu gemakkelijk bijhouden zonder dat je jezelf moet zitten mailen. Daarbij, als je al Foxmarks of Google Browser Sync gebruikt, gaan je te lezen pagina’s gewoon mee naar je pc thuis of naar je laptop. Heel handig!

De tweede, Personas for Firefox, past het uiterlijk van je browser aan. Je kan de kleurtjes van je werkbalk en bladwijzerwerkbalk aanpassen, zonder dat je een nieuw thema moet installeren. Leuk, een beetje andere kleurtjes, terwijl mijn mannetjes bovenaan mekaar de kop kunnen blijven inkloppen.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: