… zegt Jan Becaus. Ja, dat zal, met buren die nog steeds heel lawaaierig aan het werken zijn. Na de vorige rush tijdens de examens in juni, bleef het een hele tijd stil. Slechts sporadisch werd er gewerkt in het leegstaande huis naast ons. Tot onze opluchting, alhoewel, ooit moet er toch gewerkt worden, wil men er eens komen wonen. Stilaan begon ik te denken: wacht, als het examens zijn, dan gaan ze wel werken. En wat raad je? De examens zijn bezig en kijk (of beter: luister), gisteren begonnen ze er weer aan. Lekker veel lawaai. Een schuurmachine, vermoed ik, om de plankenvloeren te schuren. Vandaag, de hele dag. Gelukkig zijn het geen vroege vogels, en kunnen we uitslapen. Maar nu, het is half acht gepasseerd, en ze zijn nog bezig. Janna is zo stilletjesaan gek, van rustig leren komt niet veel in huis. Ik hou mijn hart al vast voor morgen.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Als is het echt niet lukt, mag ze hier bij ons komen studeren. Sorry, dat het zo lang heeft geduurd dat ik nog eens op je blog heb geschreven. Ik heb hier nog nauwelijks tijd voor.

  2. Geen excuses nodig Jurgen, ik kan me voorstellen dat je het heel druk hebt.
    Bedankt voor je aanbod, ik had haar al gezegd dat ze bij oma kon gaan studeren, maar ik denk dat ze ’t liefst in haar eigen habitat blijft zitten, ondanks het lawaai. ’t Zou nochtans ideaal studeren zijn bij jou, denk ik 🙂
    Lawaai dat vanmorgen trouwens om 9u weer begonnen is 🙄 Er kwamen er hier een paar al blazend en vloekend naar beneden.

Zeg het eens?