Kijk eens wie terug aan de voordeur staat? Guy Verhofstadt, hij mag depanneren. Anti-politiek is nooit mijn ding geweest, en politiek interesseert me al lang, maar de vaudeville van de laatste weken heeft mijn geloof in de politiek toch serieus doen wankelen. En tot spijt van wie ’t benijdt: vooral de geloofwaardigheid van het Vlaamse kartel CD&V/N-VA staat op een laag pitje bij mij, en de geloofwaardigheid van Yves Leterme al helemaal.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

  1. Moest ik het na die 176 dagen niet zo in-triest vinden allemaal, ik zo zowat overlopen van leedvermaak. Maar ik kan zelfs dát niet meer opbrengen. Hoewel het vandaag allemaal wel behoorlijk amusant was. Ik moest toch eens gniffelen toen ze ’t in het nieuws over de radiostilte bij CD&V/N-VA hadden.

  2. Ik betwijfel geenszins dat Leterme zijn kwaliteiten heeft, maar het kartel onder controle houden is duidelijk niet een van die kwaliteiten. Het aangaan van het kartel heeft hen geen electorale windeieren gelegd, maar het is eveneens de voornaamste reden van het mislukken van de formatie.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: