Regering

Oranje-blauw kort bij oplossing, aldus De Morgen.

Maar moet je eens wat weten? Ik heb nu nog veel minder zin in een oranje-blauwe regering met Leterme als premier dan zo’n 6 maand geleden. Bweikes. Voor mij hoeft het niet meer.  Laat ze maar crashen in plaats van landen, en iets anders zoeken dan oranje-blauw en Leterme.

Verwante Berichten:

4 reacties

  1. Dat is de vraag natuurlijk hè, waarop niet echt een antwoord te bedenken valt. Hoewel blijkbaar paars-groen bij sommige partijen niet meer zo onrealistisch schijnt te zijn.

    Soit. Het is een vraag waarop moeilijk te antwoorden valt, maar je kan er toch niet aan voorbijgaan dat blijkbaar de oranje-blauwe formatie ook steeds onrealistischer wordt. Dat oranje-blauw niet lijkt te pakken. Dat de vijfzetelpartij de CD&V meer dan gelijk wie anders gijzelt. Dat, áls er al een regering van komt, je je serieus vragen kan stellen bij wat die regering waard zal zijn.

    Dat oranje-blauw dus even moeilijk ligt als paars of paars-groen.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: