Alle lachen vergaat mij als ik een lachband hoor. Lachen op commando, we kijken naar een humoreus programma dus gelachen zal er worden en u lacht toch mee want iedereen op de lachband lacht… genoeg om de ergernis te doen opborrelen alhier. Om dan helemaal droef te worden van het niveau van de humor. Wellicht nog uitvergroot door die lachband. En dan zit ik met een doodgraversmoel te kijken naar al die hoogstaande humor over de verschillen tussen man en vrouw, de overeenkomsten tussen man en vrouw, plassen, sex, maandstonden, noem maar op, alles moet bespreekbaar en zeker behumoreerbaar zijn en lach nu allemaal mee met de lachband! Lachen moet, want de lachband lacht! Zo grappig! Niet. *zucht*

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?