Ik zit, ik lees, ik zie. Ik lees aan noodtempo een boek uit. Ik zie en hoor over de bochten van CD&V & N-VA. Ik lees allerlei interessante dingen op verschillende blogs, fora, websites, in de krant. Maar ik heb geen zin om er commentaar op te geven. Ik slorp op, maar er komt niet veel uit. Eigenlijk wel zin om commentaar te geven, maar de puf niet om het allemaal in zinnen te gieten. Gaan werken, koken, wassen, strijken, opruimen, kinders naar school brengen, kinders halen, ruzies beslechten, onze mini-samenleving een beetje proberen stroomlijnen. Veel meer gebeurt er momenteel niet. Het leven zoals het is met 4 kinderen, het is soms best wel zwaar.

Ik ga een spelleke spelen.

En straks, straks eten we ballekes van Ikea. Thuis, haha.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d