De levensbelangrijke topics (recordduur regeringsvorming, hoofddoekendebat in Gent, 10 punten om bezoekers naar je blog te krijgen of ze ervan weg te jagen) moeten een beetje het onderspit delven tegen problemen thuis. Exen, aaargh, als je kinderen hebt, heb je er niet mee gedaan tot die kinderen het huis uit zijn. En dan nog. Soit, dit is niet het medium waarop ik daarover ga uitwijden.

Alleen, de problemen raken me nogal persoonlijk, nogal diep. En dan ga ik dromen ’s nachts. Mijn klassieke dromen sedert het huis rechtover ons uitgebrand is: problemen met ons huis. Deze nacht verzakte het. In de hoek van een kamer op het eerste verdiep merkte ik ineens op dat de vloer een inzakking vertoonde. En hum, op het gelijkvloers ook, op dezelfde plek. Creepy. Een variante kan ook zijn: dat het begint te branden in huis. Soms op dezelfde plek als die verzakking vannacht. Heel stilletjes zo, maar het breidt wel uit. Nu, voor de boel inzakt, of het huis helemaal brandt, ben ik wel wakker. Maar ik blijf er vaak nog de ganse dag aan denken. Onrust.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: