Twee dagen geschilderd, en ik kan begot mijn armen bijna niet meer opheffen. Spierpijn! Maar Janna’s kamer begint zo stilaan weer vorm te krijgen. Ze had een paar dagen nodig om alles eruit te halen, zondag hebben we de meubels gedemonteerd, maandag zijn we verf gaan kopen, dinsdag naar Ikea om nieuwe kastjes. Dinsdag waren Janna en Milan ook al beginnen schuren en verven.

Gisteren zijn ook wij er dan in gevlogen. Plafond en twee muren lichtgrijs, vandaag 2 muren rood. Behalve dat de figuurtjes die ooit op de muur gezet zijn, door het rood blijven piepen, ziet het er wel mooi uit. Morgen gaat Janna nog eens over de plinten en schouw en deur in het donkergrijs, en daarna beslissen we of we nog een laag rood gaan verven, of dat we tot noodoplossingen overgaan voor de figuurtjes. We zien wel. Nu bad, en bed. En morgen weer werken.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: