… thuis, in de zetel, met de laptop. Kapot, maar wel content.

Deze middag, naar huis. 12u57 moet de bus aan de halte passeren, en zelfs nu hij een ommetje moet doen, zie ik hem enkele minuten vóór dat uur aan mijn neus voorbijrijden. Duh. Nu ik toch op de Albertbrug moet opstappen, beslis ik met tram 21/22 naar de Zuid te rijden, zo zie ik nog eens een ander stukje Gent. En dan moet ik aan de Zuid maar eventjes op de volgende bus wachten.

Thuis: Janna komt naar beneden, of ik al gaan kijken ben naar haar kamer. Via mail had ik al vernomen dat ze alles netjes afgeplakt hadden, dat de plinten geschilderd waren, en dat ze de schouw ook zou doen. Maar, hoera, ze heeft meteen ook de deur geschilderd, zodat ik dat niet meer moet doen. Flink! En ze kan nogal doorwerken zeg!

In de namiddag: naar Ikea. Eenmaal daar, your usual stuff: de kastjes die we willen, zijn er niet meer. Zal me leren, moet ik op voorhand maar checken via tinternet.  Hebben we daar lopen zoeken en discussiëren en keuren en prijzen vergelijken… help! We moeten iets hebben! Want de kleerkast is al in stukken uit elkaar en aan iemand anders beloofd! Uiteindelijk hebben we na een stressy halfuurtje iets gevonden waar iedereen content mee kon zijn (Janna over hoe het eruit ziet, wij over de prijs), maar ze moet het eerstkomende jaar geen cadeautjes meer verwachten 🙂

En nu ben ik blij dat ik in mijn zetel zit, compleet uitgeteld, het was loeiwarm in de Ikea en zoals gewoonlijk deden mijn voeten gruwelijk hun best om mij helemaal dood te krijgen.

Morgen verven! Yihaa!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?