Als we overschakelen naar zomertijd, vind ik het maar een belachelijke bedoening, foeter ik me te pletter, en loop ik te zuchten en te steunen.

Als we overschakelen naar wintertijd, dan ontplof ik bijna van contentement. Slapen tot half 10, en dan is het nog maar half 9 als je opstaat. De hele dag het gevoel dat je tijd overhebt. Wel kinders die zeuren dat ze honger hebben, maar ze moeten maar wat wachten. Die eerste dag wintertijd, lekker is dat. Alleen jammer dat het zo vroeg donker is. Maar dan nog, morgen kunnen we lekker bij klaarlichte dag vertrekken naar het werk. Bliss!

Correctie: Morgen kan ik bij klaarlichte dag vertrekken naar het werk, Nic vertrekt wat vroeger (zo tussen 5 en half 6) en dan is er nog geen sprake van klaarlichte dag.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: