Kan ik dan eindelijk nog eens naar Blokken kijken (ja, zeg, iedereen heeft zo wel een idiote verslaving hè, zo ken ik er die naar Thuis kijken), dan tref ik zo twee &*%$ (vul zelf maar een scheldwoord in) die er niks van bakken. Clocks van Coldplay als muziekfragment, noppes. Reynebeau en Johnny Rotten als filmpje, noppes. Een Russische leider met als voornamen Nikita Sergejevitsj, weten ze begot niet dat dat Chroesjtjov is! Sorry, maar als je dat niet weet, dan moet je daar niet gaan zitten, daar waren Nic en ik het over eens. En ik hoorde nu nog eens bevestigen dat het Chroessssjtjov is, en niet Chroesjtjov zonder s. Haha.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Mijn dochter heeft al mijn oren van mijn hoofd gezaagd om mee te doen, ze heeft me zelfs eens bijna ingeschreven 🙄 Ze is ervan overtuigd dat ik zou winnen. Ik ietske minder. En ik mag er niet aan denken mijn kop op TV te zien. En ik durf niet ook.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: