Concerttickets

Die concerttickets. Ik heb weer veel plezier gehad aan er eens door te struinen. Mijn eerste concert, de Kreuners in de Vooruit in 1983. Net 15 was ik. Hou deze flap bij! Janna vond het heel grappig. Ik heb de flap goed bijgehouden, ik heb ze nog steeds. Zoals zovele andere tickets. Hier en daar is er eens eentje verdwenen, soms bleven ze ook in de handen van de man/vrouw aan de deur.

Mijn oude site is helemaal niet meer up to date, maar vandaag heb ik toch de pagina met de tickets bijgewerkt. Michael Franti was de laatste die erop stond, nu zijn we weer bij tot Tool (waar zou dat ticket toch zijn?) en binnenkort komt Crowded House erbij.

Binnenkort migreert mijn site naar een andere server, en wellicht zullen er dan een hoop pagina’s sneuvelen die nooit afgewerkt zijn en die ik me ook nooit zie af te werken, maar de pagina met de tickets zal wel online blijven. Al is het maar om er zelf af en toe eens in te neuzen en te herinneren.

Verwante Berichten:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: