Ik heb eindelijk nog eens een boek op een paar dagen uitgelezen (ziek zijn zal daar wel voor iets tussenzitten). De vrouw op de foto van Leif Davidsen. Speelt zich af in het Spanje van de jaren 90, maar grijpt terug op het Spanje van Franco en de val daarvan, de val van de Duitse muur, de koude oorlog en de alomtegenwoordige tentakels daarvan, ETA, IRA, Stasi… Verschrikkelijk spannend, maar ook oneindig triest. Mooi. Ik kon niet stoppen met lezen.

En dan switch ik nu naar een boek dat Janna in twee dagen uitlas voor een boekbespreking: Het uur nul van Dirk Bracke. Heel mooi volgens haar. We zullen zien.

Daarna vrees ik zo’n beetje dat de voorhanden zijnde literatuur op is (als ik niets over het hoofd gezien heb), en ga ik me verdiepen in de Engelse versie van The Lord of the Rings. 1500 pagina’s of iets daaromtrent, ik kan nog wel even voort.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: