Het verschil is groot: de afgelopen jaren vertrok Nic op de laatste dag van de grote vakantie met heel zijn hebben en houden weer naar zijn eigen kot. En zat ik hier vreselijk ongelukkig te zijn, na een happy summer together.

Niks daarvan dit jaar: daarnet is hij vertrokken om de kinderen te halen, en komen ze straks lekker samen terug. Om te blijven. En brengen we ze samen naar school morgen. En trouwen we zelfs overmorgen! Groot verschil, toch?

Ik ben een beetje opgewonden, net zoals de kinderen denk ik. Morgen gaan we allemaal samen Jens en Lies naar school brengen, Janna moet pas om 9u15 beginnen, en Milan kunnen we ook nog op het gemakje naar school brengen. Dus kunnen we allemaal samen naar De Wijze Boom. Ik zie het zitten! En de dag nadien gaan ze al meteen een dagje spijbelen, want natuurlijk moeten ze erbij zijn als we trouwen!

Het wordt een leuke week, onze wittebroodsweek 🙂

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: