Nog eens op een pareltje gestoten via de zoektermen van FeedDemon: Crowded House op Morning Becomes Eclectic. Morning Becomes Eclectic is een programma op het radiostation KCRW, een Amerikaans radiostation dat garant staat voor mooie muziek. Ze houden er daarbij een uitgebreid archief op na van hun radiosessies: klik onderaan deze pagina op more past shows, en bij de zoekopdracht “Finn” verschijnt een lijstje aan vroegere shows. Ook bij de current shows zie je leuke namen: the Editors, Travis, the Polyphonic Spree, zelfs Zap Mama. En als je in hun archief duikt, vind je nog veel meer. KCRW is een oude bekende van me, ik had ooit nog Finn shows bij KCRW op cassette, dus is dit een aangename hernieuwde kennismaking.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 Reacties

  1. Goede vondst. Via een interview met Junky XL in een tijdschrijft kwam ik dit radio-station enkele jaren geleden tegen. Ik heb zelfs een link gemaakt op de site van onze basisschool zodat ook de ouders dit geweldige station kunnen beluisteren. Groeten van Henk

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: