Jaja, ’t zonneke schijnt. Blij zou ik moeten zijn. Maar dat ben ik niet. Want: ik moet werken, en de zonnewering werkt weer eens niet. En ik zit dus klak in de zon, ik kijk er recht in. En we mogen hier zelf niets permanents aan de muren of ramen bevestigen. Dus behelpen we ons met papieren aan de vensters hangen.

Eigenlijk vind ik het straf: de zondag nadat het OCMW sloot voor de Gentse Feesten, is er een grote elektriciteitspanne geweest. De dag nadien bleek de zonnewering niet te werken. De technieker van wacht opgeroepen, die eens is komen kijken. De panne had de server ontregeld. Maar, hij kon niet in de computer want hij had het wachtwoord niet. En sedertdien, sedert halverwege juli, kan blijkbaar niemand in die server?

Soit. Er zijn erger dingen, maar ik vind het wel vervelend dat, als het eindelijk eens goed weer is, ik totaal murw van het werk kom door een hele voormiddag achter glas in de zon te zitten.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?