Deze voor- en namiddag heb ik me kostelijk geamuseerd, ik heb heel erg lekker gelachen met wat gezever op een forum. Waar dan abrupt een einde aan kwam: er werd iets in de brievenbus gestoken, ik kwam in de gang en zag een doodsbrief liggen, en in een flits ging door me heen van wie dat zou zijn. En inderdaad, de schoonvader van mijn zus is overleden. Ik zag hem de laatste tijd maar heel zelden, ondanks het feit dat we heel dicht bij elkaar woonden. Maar aan hem blijven altijd herinneringen verbonden, aan de bezoekjes samen met mijn mémé nu al meer dan 20 jaar geleden, de Jommekes die ik er soms kreeg, de lieve mensen, en ook hoe ik daardoor wist dat de huizen in deze straat best mooi waren, en ik daarom enthousiast was toen dit huis hier te koop kwam. Rest in peace R., het zijn mooie herinneringen.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?