’t Is me toch wat, schilderwerken in het huis. Eerst moet alles wat in de kasten en rekken en schuiven zit, naar boven. En de CD’s, niet te vergeten. Dan is de woonkamer geschilderd, en moet alles weer naar beneden. Het lijkt zo nutteloos, als je ermee bezig bent. Ik wil niet weten hoeveel keer ik de trappen op en af geweest ben. 38 stuks, naar de kamer van Milan, waar de CD’s stonden.

Maar goed, we zijn er zo’n beetje door. Nog 4 volgeladen curverbakken, die vandaag nog naar beneden en opgeruimd moeten worden. Gisteren hebben we van ons hart een steen gemaakt, en heel veel nutteloze brol weggegooid. Een buttload aan MP3’s die toch ergens op onze PC staan. Films waar we nooit nog eens naar gaan kijken. Verouderde software. Dozen met spullen voor de PC. Hamsteraars dat wij zijn. Ongelooflijk. Maar nu niet meer.

Nu zitten we hier dus gezellig achter ons muurke CD’s. Fotootje volgt nog wel eens. En vandaag ga ik papieren opruimen. Oh the joy.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: