Het tapijt is uitgekozen, morgen wordt het geleverd. Maandag wordt het geplaatst. Dus… tegen maandag moet de living leeg. En… er staat nogal veel in de living.

Vandaag zijn Janna en ik al begonnen. Anderhalf uur gewerkt, en het ziet er toch al wat leger uit. De CD’s zijn weg, er is een kast leeg, er is een rek leeg, en de meeste kaders zijn weg. Morgen doen we nog een beetje verder, onder andere de grote kast leegmaken. Om dan morgenavond een hoop elektronica uit te breken,  en zaterdag de meubels te verhuizen. Naar waar? Euhm… tja. Kleinen brol gaat naar boven, en de meubels moeten in de keuken. Dat wordt lachen! Iets waar ik helemaal niet gerust in ben, is dat de grote kast gedemonteerd zal moeten worden. Om daarna weer in elkaar gestoken te worden, en daar ben ik nog veel minder gerust in!

Tegen zaterdagnamiddag moet de woonkamer helemaal leeg zijn, zodat we het oude tapijt kunnen oprollen en naar het containerpark brengen. En dan moeten we in huis kamperen tot maandag.

Oh such fun!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Ik hoop dat jullie van alles af en toe een paar foto’s trekken, niks zo leuk als achteraf nog eens te zien hoe alles er uitzag …en voor de rest, nog heel veel ‘afbreek genot’…

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: