Het is zomervakantie, wat betekent dat we het een beetje rustig aan kunnen doen. Niet echt veel verlof, maar de kinderen verblijven vaak elders.

Zo zijn Jens, Lies en Milan deze ochtend vroeg met mémé en opa naar Tsjechië vertrokken, voor 2 weken. Dat vinden ze heel fijn, dus wij voelen ons daar ook goed bij. Alleen Janna is thuis, en zij is dan weer content dat ze mag thuisblijven, dus daar voelen we ons ook goed bij. Dit weekeinde is ze even naar papa, dus leven wij nu een beetje op ons rustig eilandje, ver van de hectische buitenwereld. Morgenavond is Janna terug.

Over 2 weken zijn de anderen terug, om na één dagje thuis allemaal naar respectievelijk hun mama (Jens en Lies) en hun papa te vertrekken, weer voor 2 weken. Dan hebben Nic en ik 2 hele weken het kot voor ons alleen.

Op het eind van de maand zijn ze terug, voor 2 weken, en dan nemen Nic en ik afwisselend verlof. Waarna ze nog eens voor 2 weken naar hun mama en papa vertrekken.

Die twee maanden zullen dus voorbijvliegen. En voor je ’t weet is het weer september! En kunnen we er met verse moed weer tegenaan.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: