Ik dreigde weer even zonder leesvoer te vallen, dus ben ik bij Janna een boek gaan vragen. ’s Avonds lag Hoe overleef ik mijn ouders? (en zij mij!) van Francine Oomen naast mijn bed, met een briefje erop: “echt iets voor ons hé?! LOL 🙂 xxJ”. Wat me al even een lachstuip bezorgde.

Af en toe informeerde ze hoe het met het boek zat. Maar het Engelse boek waarmee ik bezig was, duurde langer dan verwacht. Heeft iets te maken met hoe snel ik ’s avonds in slaap val.

Maar deze namiddag was het zover. En in een uur of 3 heb ik het boek uitgelezen. Leuk! Heel fijn geschreven, vol humor, echt grappig, herkenbare dingen ook. Zeker voor een gescheiden mama van een tienerdochter. En nu weet ik ook waarom Janna de boeken van Francine Oomen zo graag leest. Alhoewel er al een tipje van de sluier ging, toen ik Oomen ooit eens, in De Laatste Show denk ik, samen met Guy Mortier gedichtjes zag voordragen.

Ik wil nu wel de Lena Lijstje boeken lezen, tussen de thrillers door die ik in Dunaldy gekocht heb.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

  1. Euh, ze heeft het in het boek “Hoe Overleef Ik Mijn Eerste Zoen” blond willen verven, maar dat is dan oranje of paars geworden… Maar het echte kleur, dat weet ik niet (meer)…

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: