Het schooljaar loopt op z’n einde. De examens van Janna zijn gedaan, die is moe in haar bed gekropen. Tevreden? Dat zal ze pas volgende week weten. Dan moet ze maar een paar uurtjes naar school, om resultaten te bespreken, boeken in te leveren en rapport op te halen. Voor de rest is ze zo vrij als een vogeltje, en dat ziet ze goed zitten! Alhoewel ze het nog niet goed beseft: na 2 weken examens zit het hoofdje nog wat te vol.

De andere drie moeten nog een weekje naar school. Maar dat wordt een leuk weekje. Milan: spelen en opruimen, opruimen en spelen. En ergens tussendoor nog een eucharistieviering, iets wat hij minder ziet zitten. Jens en Lies: spelen, schoolreis, opruimen, koude schotel maken. En dan is het gedaan. Voor Jens en Lies wordt het een groot afscheid, want volgend jaar gaan ze naar een andere school. De school van onze keuze, jaja, het is gelukt! Wij blij, en opgelucht.

En voor ons? Gewoon gaan werken, ah ja, want wij zijn geen schoolgangertjes meer!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

  1. Ben heel blij dat ze overal door is.Ze vertelde mij dat geschiedenis donderdagavond echt niet wilde lukken.Heb haar dan gezegd te gaan slapen en de volgende ochtend alles te herhalen.Het heeft haar duidelijk geholpen.Nu hopen dat ik erdoor ben en dan kan ons feestje in de cinema doorgaan.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: