We zijn met zoveel bezig, dat ik er een beetje zenuwachtig van word.

  • Druk doende om het huis dat half van mij is, een huis dat van ons beide is te maken. Meer daarover later. Als het in orde is, hoop ik.
  • Trouwen. Keep it simple is toch niet gemakkelijk. Maar er ligt een datum vast, en we zijn erin geslaagd om het toch nog naar ons goesting te doen verlopen. Althans, zo is het toch gepland.
  • School voor de twee jongsten. Loopt iets minder van een leien dakje dan ik verwacht had. Morgen eens bellen.
  • Decoratieplannen. Eerst de living, nieuw tapijt en schilderen. In de zomer. Janna’s kamer schilderen. In de zomer. Onze kamer schilderen. In het herfstverlof. (de laatste twee zouden in omgekeerde volgorde kunnen gebeuren). Milans kamer. Krokusverlof volgend jaar? Ergens tussendoor nog de keuken. En dan, de gang. Daarvoor is van een vijfjarenplan al lang geen sprake meer. Ik hoop dat die ook volgend jaar gedaan raakt. Maar daar zie ik een heel klein beetje tegenop. Hoogtevrees en al.

Zo. Ik slaap nog goed, maar het maakt me toch wat zenuwachtig.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?