Hoe is het in godsnaam mogelijk. Wat lees ik bij vrtnieuws.net?

“Geef geen geld aan Amnesty International”
do 14/06/07 – Het Vaticaan roept alle katholieken op geen geld meer te geven aan Amnesty International. Volgens het Vaticaan promoot de mensenrechtenorganisatie het recht op abortus.

Wablieft?  Even verderlezen.

 Volgens Amnesty hebben vrouwen het recht om voor abortus te kiezen als hun gezondheid in gevaar komt of in geval van verkrachting of incest.

Daar moet ik heel hard bij vloeken. Daar word ik zo boos van. Die mannen, ja die mannen van het Vaticaan die zo maar even gaan beslissen dat een vrouw geen recht heeft op abortus, als haar gezondheid in gevaar komt of zelfs, zelfs na verkrachting of incest? Leven we nu echt nog in zo’n achterlijke tijd? Dat de man heer en meester is over body and mind van een vrouw… en dat zulke hemeltergende toestanden nog toegelaten worden?

Iemand van die mannen al eens bedacht hoe gelukkig het kindje zal zijn dat gered kon worden, maar waarvan de mama niet meer leeft omdat haar gezondheid in gedrang kwam door de zwangerschap?

Iemand van die mannen al eens bedacht hoe gelukkig zo’n kindje zal zijn, dat de vrucht is van verkrachting? Hoe groot de kans is dat zijn/haar mama er een heel getroubleerde relatie mee zal hebben?

Iemand van die mannen al eens gedacht aan het leven van zo’n schattig incest-kindje?

Ik stel het nu allemaal wat simpel voor, maar dat gebeurt al eens bij mij als ik heel kwaad ben. En van dit soort dingen word ik heel kwaad. Godverdommenondemiljaardegekruiste heel kwaad!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

  1. Dat het die *mannen* van het Vaticaan er zo over denken weten we al langer hé… Maar je bent niet de enige die daar kwaad van wordt…

    🙁

  2. Ja, dat die *mannen* er zo over denken, weten we al lang. Maar iedere keer dat ik met mijn neus op de feiten gedrukt word, iedere keer dat ik besef dat hun houding geen millimeter verandert, maak ik me ook weer kwaad. Grrrr! 🙁 indeed…

Zeg het eens?