Ik ben niet goedgezind. Is het omdat ik heelder tijdperken tsjeven aan de macht meegemaakt heb, dat ik er nu echt geen zin in heb? Die gladjanus van een Leterme, zo’n aal, goed bestuur my f*cking arse, beloftes nakomen, we zullen nog wel eens zien welke beloftes ze zullen nakomen, hebben ze wel beloftes gemaakt met al hun afbraakwerk waaruit de afgelopen campagne bestond? Ik ben benieuwd naar het bochtenwerk dat zal volgen als het over een staatshervorming gaat. Bwaaaark. Soit. Ik kruip in mijn bed. Niet goedgezind.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

  1. Dat ze gewonnen hebben is nog geen zekerheid voor een regering. Het belooft moeilijk te worden gezien de zetelverdelingen, en CD&V heeft een groot blok aan hun been: er moet voor hen een staatshervorming komen, of er is geen kartel meer.

  2. Ik zit hier potverdorie al een hele dag te kafferen… terug naar de Vlaamse kneuterigheid… benieuwd wat er allemaal zal overblijven van hun woorden van voor 10 juni…

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: