And now for something completely different.

Over het algemeen ben ik een heel gematigd mens. Overtuigd tégen doodstraf. Overtuigd tegen straffen die onomkeerbaar zijn in het algemeen. Altijd te vinden voor rede, bereid om dingen tegen het licht te houden, niet zomaar aan te nemen dat wat ik hoor/lees de waarheid en niets dan de waarheid is. Innocent until proven guilty en al.

Maar soms, soms gebeurt er iets dat me heel erg kwaad maakt. Iets wat mensen kapotmaakt voor de rest van hun leven, onschuldige mensjes die gekwetst worden. En dan durf ik, tot mijn grote verbazing en schrik ook een beetje, denken dat ze sommige mensen echt wel bij hun ballen omgekeerd aan een haakje mogen hangen. Of castreren. Nee, ze moeten niet de doodstraf krijgen. Ze mogen heel lang wegrotten ergens in een cel.

~zucht~

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: