Milan zijn Lentefeest nadert, hoewel we dit niet echt vieren op een vastbepaalde dag. Over twee weken gaan we samen naar Brussel, het Atomium bezoeken, de opvulling van de rest van de dag moet nog vastgelegd worden.

Maar we willen er toch iets speciaals van maken, dus ook hij krijgt kaartjes. Vandaag zijn we naar Puyenbroeck geweest, om foto’s van hem te nemen. Niet zo’n briljant idee, er was gigantisch veel volk met dit prachtige weer op de 1e mei.

Maar naargelang we dieper afzakten in het park, werd het toch menselijker. En zijn we er toch in geslaagd een heel bataljon foto’s te nemen zonder andere mensen erop. Alleen het licht viel wat tegen: heel scherp voorjaarslicht, waartegen hij vaak stond te turen. Maar bij het doornemen van de foto’s zitten er zeker wel wat geslaagde tussen.

Nu dus een ruwe selectie maken, Milan dan zelf laten kiezen, beetje bijwerken, afdrukken, bijknippen, naam en datum opschrijven… en dan zijn we er.

Puyenbroeck

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?