Woensdag zijn we met Jens en Lies naar Chaam geweest, waar Janna en Milan met oma en Herman op vakantie waren. Doel van de trip: al een deel van hun spullen ophalen, want alles in 1 keer terugbrengen zou Herman niet kunnen.

Maar natuurlijk werd in dat doel van de trip een fijne namiddag geïntegreerd. Voor Milan, Jens en Lies werd een go-cart gehuurd, waarmee ze de hele namiddag rondgekard hebben. Waarna ze lekker moe waren natuurlijk.

Wij hebben lui op ons gat gezeten, een koffietje gedronken en een koekje gegeten, een aperitiefje gedronken, en dan nog gaan eten in het restaurant van het park.

En dan naar huis, met twee slapende kinderen achterin. De andere twee waren vrijdag terug, en hebben een fijne week gehad.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: