Het zonnetje noopte blijkbaar niet alleen mij tot ruiten kuisen. Ik kon het opeens niet meer aanzien, dus het moest en zou. Het keukendak op, om de ruiten tussen het huis en de keuken, en de koepel van de badkamer te kuisen. De ladder op (aaaah wiebel wiebel bons spons naar beneden pffff ik haat ladders) om de ruiten van de keuken te kuisen. Het venstertje achteraan gekuist. De achterdeur afgewassen.

Het is ineens veel klaarder in de badkamer. Maar verder bleek dat alles vanbinnen ook nodig eens moest. Nic heeft dan het luie-wijven-middel bovengehaald (glassex?) en alles binnen ook schoongewreven. En nu is het hier zo netjes! Zo klaar! Ben ik content dat ik zo nog eens een aanval kreeg. Want ik moet daarvan profiteren, zo vaak gebeurt dat nu ook weer niet.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

  1. als je nog eens zo’n aanval krijgt, laat het mij weten, ik kom je als de bliksem halen, en je mag – al je lusten – botvieren op mijn vensters… 😉 ik zou ook wel weer eens DOOR de vensters kunnen kijken… 8)

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: