Wekenlang heb ik afgeteld. Het is begonnen meteen na de krokusvakantie. Nog 5 weken, en het is paasvakantie. Nog 4 weken, en het is paasvakantie. Enzoverder. De kinderen telden mee. Vandaag is het eindelijk zover. Paasvakantie!

Blijde gezichten bij het thuiskomen. Oef, vakantie! Hehe, goed rapport. En nu, foert school! Janna en Milan een weekje naar Chaam, anderhalve dag thuis, en dan naar papa. Jens en Lies een weekend thuis, twee dagen bij meme en opa, een dagje thuis (en naar Chaam), twee dagen bij meme en opa, een dagje thuis, en dan naar mama.

Voor ons geen verlof (behalve paasmaandag en de vrijdag erna), maar toch voelt het aan als verlof. De kinderen moeten niet vroeg de deur uit, geen schoolsleur, geen judo, geen muziek- en traversoles, geen kine… en dat voor 2 weken. Ook voor ons voelt dat als een beetje vakantie aan. We gaan ervan genieten, da’s zeker!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?