Sommige fietsers hebben dezelfde irritante manieren als sommige automobilisten. Voorbijsteken, en dan trager gaan rijden. Tot tweemaal toe. Op de fiets zitten SMS-en en bellen. Was ik content dat een tegenliggerende voetganger haar in de Lammerstraat een pinnige opmerking toevoegde. Dan hoefde ik het niet meer te doen šŸ˜‰

Vanmorgen dus lustig met vers opgepompte bandjes naar ’t werk gefietst.

Deze namiddag lustig weer naar huis, met al even een ?? toen ik de oprit van ’t werk afreed. Dat voelde raar. Om dan in de St.-Pietersnieuwstraat te constateren dat mijn achterband plat stond. Dus nog meer dan 2km zo naar huis.

Weeral! Alweer! Ik heb meer platte banden dan waddanders. Hop, naar de fietsenmaker. Nee, ik kan geen platte band herstellen. Al zeker geen achterband. Mijn collega wel, maar ik ga haar niet wƩƩr vragen om mijn band te herstellen. Urgh.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: