Amai, het was lang geleden, maar nu ben ik toch deftig geveld. Vrijdag al een beetje symptomen, gisteren ging het nog redelijk tot ik ’s avonds dan echt misselijk was en buikkrampen had. Een heel slechte nacht, waarin de misselijkheid en buikkrampen verdwenen, maar een algeheel griepgevoel toesloeg. Ik kon mijn draai niet vinden: woelen en wroeten in bed, beetje in de zetel gaan liggen, weer naar bed, terug naar de zetel… ik heb vele uren zien passeren, ook het onbestaande uur tussen 2 en 3.

Vandaag heb ik grotendeels verslapen in de zetel. Het is blijkbaar een halve buikgriep: zonder kotsen of diarree maar wel met een buik die ambetant doet, zonder koorts, maar met pijnlijk lijf. Morgen thuisblijven, denk ik.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: