Vandaag kreeg ik de kolder in de kop.

Ik fietste naar huis, en op de hoek van de Coupure en de Bijlokekaai (heet dat daar nog zo? aan de Verlorenkost?) zag ik dat de gigantische, mooie, superdeluxe blauwe regen een snoeibeurt gekregen had. Oef! Help! Ik moet dringend snoeien, of het is te laat!

Thuisgekomen heb ik dan maar meteen de snoeischaar ter hand genomen, en alles wat nog tooi van verleden jaar vertoonde, gekortwiekt. Zonder pardon, en zonder veel zorgen over wat dat zal geven. De blauwe regen, de rozenstruik, de lavendel, de varen, de struik zonder naam, allemaal moesten ze eraan geloven.

Het ziet er nu ietwat beter uit. Behalve die berg snoeiafval natuurlijk. Morgen ga ik dan blaadjes rapen, en het terras eens fatsoeneren. En dan één dezer naar het containerpark, maar wanneer… ik weet het niet. Woensdag al een bezoek aan het dienstencentrum gepland, en zaterdag zouden we het huis in Lippelo leegmaken. Ik vermoed dat de zakken afval hier nog een tijdje gaan staan.

Ach, we zien wel. Als we naar het containerpark gaan, nemen we alles mee, ook die zaken die al jaren in het kot achterin de tuin staan 😳

Dan zal onze tuin weer toonbaar zijn.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: