Ik heb opnieuw niet kunnen weerstaan aan mijn verslaving, en heb 3 boeken besteld. Vandaag naar de post, de boeken halen. Uitgepakt, bij de laptop gelegd.

En heerlijk, na een namiddag vol werk, even in de zetel gaan zitten, en de boeken bekijken. Achterflap lezen, eens zien hoeveel pagina’s leesvoer me te wachten staan, lettergrootte eens bekijken, en dan… weer wegleggen. Voor later. Eerst nog het boek uitlezen waar ik in bezig ben.

Gek, na al die boeken, blijven meer boeken hun magie behouden.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Ben ook beetje verslaafd..maar ga nu terug naar de bibliotheek, ’t is anders een te dure grap aan ’t worden..maar helaas komt ik nu met zes boeken thuis die ik niet op drie, en ook niet op zes weken uitkrijg! Aargh..heb al een boete moeten betalen van 25 €!

  2. Oeps, 25 euro 😆
    Vorig jaar heb ik meer dan twee maand thuisgezeten, en toen ging ik ook naar de bibliotheek. Denk dat ik toen wel een drietal boeken per week verslond. Nu ga ik niet meer, omdat ik weet dat ik na een tijdje nonchalant word, en boeken niet meer op tijd terugbreng 😳
    Ik koop ook graag boeken, hou van een gevulde boekenkast, en van mooie boeken nog eens lezen, en nog eens…

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: