Soms ben ik slim. Echt waar. Of verstandig. Of zo.

Ik zou vandaag naar het dienstencentrum van Sint-Amandsberg rijden om stempeltjes te halen. Hm, dacht ik, laat ik eerst maar eens even op de website van de Stad Gent kijken of het wel open is. En ja hoor: donderdagnamiddag gesloten.

Oef, toch een ritje uitgespaard. En blijf ik de hele namiddag lui in mijn kot. Nu ja, lui: opruimen. Veel opruimen. Dat moet je doen als er iemand beetje per beetje al zijn gerief in je kot dumpt. Bij wijze van spreken, niewaar. Maar goed: een curverbak en een grote plakstieken zak (zo eentje waar een donsdeken inzat, groot dus) om leeg te maken en te sorteren en plaats te zoeken voor al dat gerief. De badkamer is al OK: daar is plaats gemaakt zodat al Nic zijn gerief in een kastje kan, en niet meer op de kast in een toiletzak moet blijven staan.

Waarbij ik dan denk: jongens toch, ben ik content dat het afgelopen is met het steeds over- en weer zeulen van al dat gerief.

Ik ben wel goed in afdwalen van het originele onderwerp ook, geloof ik.

Back to work now.

Verwante Berichten:

 • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

 1. “Ik ben wel goed in afdwalen van het originele onderwerp ook, geloof ik.”

  Waar het hart van vol is… 😉

  (of: elk zijn specialiteit natuurlijk 8) 😉 )

 2. En dan ’s avonds languit in de zetel? Heb je eens een fragmentje van Grey’s Anatomy gezien?
  Het dienstencentrum S.-Am.is enkel op donderdagnamiddag dicht; op woensdag blijft het twee uur langer open tot 18 u. In principe mag je als Gentenaar naar elk dienstencentrum gaan; maar men maakt daar geen reclame rond. Het Zuid is dus een alternatief.

 3. @Nathesi: inderdaad, waar het hart van vol is… 🙂
  @Jurgen: ik ben het vergeten *mompelmompel*, maar volgende week neem ik eens een aflevering op. Ik kijk (of keek, vooral de oudere afleveringen) graag naar er, lijkt het daar wat op?
  Ik heb altijd gehoord dat ik mijn stempels (voor deeltijdse uitkering) enkel mag halen op het DC van SA. Er stond me iets voor van die donderdagnamiddag, vandaar dat ik even checkte. Maar we hebben al een oplossing: volgende week gaan Nic en ik samen, en gaan we ook eens informeren ivm. ons samenwonen.
  En kijk, zo beland ik wéér bij dat onderwerp 😆

Zeg het eens?