Bij het in orde zetten van mijn laptop de vorige keer, was er het één en ander toch behoorlijk in de soep gedraaid. Resultaat was een werkende laptop, met een aantal irritante schoonheidsfoutjes. Dus liep ik al een tijdje met het idee opnieuw te beginnen.

Vandaag dus. En opnieuw is het een bescheten affaire. Maar goed, nu lijkt het te lukken. Alleen nog eens zien wat het geeft als Partition Magic erop losgelaten wordt, want ik zit nog met een bootmenu met 3 versies van Windows, waarvan eentje werkend en twee niet, maar van die andere twee is uiteraard verder geen spoor te bekennen.

De updates zijn aan het binnenlopen. De timing is goed: de Telemeter werkt al 4 dagen niet meer. Staat al de hele tijd netjes op 0. Downloaden maar!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?