It’s been a good day

’t Was een plezante dag gisteren. De nieuwe microgolfoven is gearriveerd, en meteen ook uitgeprobeerd. En dat gaat goed: hij is gemakkelijk en eenvoudig in gebruik. En zwaarder dan de vorige, wat ik even vergeten was, waardoor mijn paprika’s nogal heel gaar waren. Maar goed, dat leren we wel.

Tegelijk heb ik weer wat veranderd in de keuken, zodat we meer plaats overhouden. Wat spullen van een mooi servies klaargemaakt om op zolder te weg te stelem, en dan één en ander verhuisd en logischer weggestoken, zodat we meer plaats overhouden. En we de bloem van Aveve wat makkelijker kunnen wegsteken, in plaats van te moeten duwen en proppen. En terwijl ik bezig was, die drie kasten meteen ook uitgewassen, dus ik ben flink geweest.

Bij de post zat dan nog een brief dat de DVD-recorder (die weg was voor reparatie, het ding heeft nooit gemarcheerd zoals het moest) kan opgehaald worden. Mijn dag kon niet meer stuk!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: