Ik ben normalerwijs niet zo aan de grapjes en fotootjes en filmpjes doorgestuurd via e-mail, maar deze kreeg ik van mijn lief en vond ik passend bij al mijn bus-avonturen. Je kan irritating ook vervangen door stinking en fat en zo. En plane or train or bus or tram…

Travel Advice for when somebody irritating sits down beside you

If you are sitting next to someone who irritates you on a plane or
train…

1. Quietly and calmly open up your laptop case.

2. Remove your laptop.

3. Turn it on.

4. Make sure the guy who won’t leave you alone can see the screen.

5. Open this email.

6. Close your eyes and tilt your head up to the sky.

7. Then hit this link: http://www.thecleverest.com/countdown.swf

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?