Al maanden zoek ik me (bij momenten) te pletter naar een programma dat me op aanvaardbare wijze toelaat mijn boodschappenlijstjes op de PC op te maken. Een Firefox extensie (waarvan de naam me nu ontsnapt) geprobeerd en afgekeurd, TiddlyWiki uitgeprobeerd en afgekeurd (je kan die lijstjes begot niet deftig printen), en zo nog een aantal dingen… maar vandaag vond ik EverNote, en dat is het! Niet alleen boodschappenlijstjes, maar allerlei notities en webclips en nog veel meer… leuk!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Ik weet niet waar je het altijd allemaal haalt, maar dit lijkt me weeral iets leuks … 8)
    Het vraagt (volgens mij, en wie ben ik 🙄 )alleen een beetje zoekwerk om eruit te halen wat je graag wil hebben, maar het lijkt me echt wel plezant om te proberen. En valt het na verloop van tijd toch tegen, dan zwieren we alles weer van de computer, en tegen dan heb jij al wel weer iets anders gevonden 😉
    Ik vind het in elk geval reuze… 😆

  2. Ik heb zo een aantal sites die ik zowat dagelijks bezoek, en waar ik vaak goeie dingen vind.

    Ik heb aan dit programma ook wat zoekwerk moeten besteden, maar het was het meer dan waard. Het eerste boodschappenlijstje is deze middag gebruikt 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: