… nen zoaligen huugtag.

Zo, dat hebben we ook weer gehad. De fondue was heerlijk gisteren, de chocolademousse ook. Filmpje gekeken, beetje gecomputerd, meer moet dat niet zijn. En ook vandaag komen we ons kot niet uit. That’s the way I like it aha aha.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

  1. Wij komen ook niet meer uit ons kot vandaag. Het feesten is echter nog niet helemaal afgelopen. Mijn zus heeft zichzelf uitgenodigd 8) om mee de restjes te komen opeten, deze (late) namiddag dan wel. En samen met haar komt haar man en ook ons moeder mee. Best gezellig zo 😀 , en zo geniet mama hier van al de spullen van haar die hier nu een nieuw plaatsje hebben gevonden.

    Fijn dat jullie een leuke avond hadden gisteren, brei er nog een tof vervolg aan.

    nog heel veel kerstwensen en nog meer kerst (en andere) groeten van ons

    M. & A.

Zeg het eens?