Lomp en moe

Ik ben zo moe, dat ik niet weet hoe ik het moet opschrijven 😀 En lomp vandaag, jongens toch. Overal tegenoplopen, met de kar tegen een madam in de Delhaize aanbotsen (’t was maar zachtjes, maar ze keek toch boos), dingen vergeten (een zak van de H&M met 2 pyjama’s en sokken onbeheerd in een winkel laten staan, niet slim, maar goed, hij stond er nog)… zou er een migraine-aanval in de maak zijn? Maar goed, ik ben moe maar content, heb al een hele berg nieuwjaarscadeautjes. Dit jaar allemaal in de Wereldwinkel gekocht, best wel leuk.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

4 reacties

  1. Jajaa…. ik vermoed gewoon dat jij een hele wilde nacht achter de rug hebt gehad. Migraineaanval… ge zult het allemaal wel uitleggen he. Tss Tss Tss

  2. Seg, met 2 kleine sprotjes zou jij als geen ander moeten weten dat er geen sprake meer is van wilde nachten als je kinderen hebt (behalve bij je moeder, die deed dat wel nog)

    😉

  3. whoehahahahhaaaaa… das een fijntje… hoewel ik da liever nie weet ze… wat mijn moeder deed toen ik klein was. :p
    Maar inderdaad… wilde “uitgangsnachten” hebben wij hier ook al lang niemer meegemaakt. Wacht maar binnen twintig jaar… de straten zullen weer onveilig worden gemaakt… als ik dan nog nie kreupel ben natuurlijk. 🙂
    HMmmmm effe denken… Ja Janna mag mee… gij zijt dan een veel te oude dooze :p GRAPJE!!!!!!!!!!

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: