Tot nu toe at ik rode kool als ik er eens kreeg van mijn mama. Maar daar komt nu verandering in: vanavond eten we rode kool. Met appeltjes. Al goed dat ik eerst eens in het kookboek voor elke dag keek, anders was ik er geheid veel te laat aan begonnen. Hopelijk stoof ik er wat van.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. en wat is het kookboek voor elke dag??? De kookbijbel van de boerinnenbond ???? 😉

    en heeft de rode kool gesmaakt? Met spek, of hespenspek, of worst…

  2. ‘Koken voor elke dag’… de KAV, is dat hetzelfde als de Boerinnenbond? 😀 Ooit eens gekregen voor nieuwjaar van mijn zus, en ik moet zeggen, af en toe komt het wel van pas.

    De rode kool was vreent goe, met worst, niet met spek. ’t Heeft gesmaakt! En ikke content dat ik dat nu ook kan se 😉

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: